BİNGÖL / MERKEZ - Bingöl Mesleki Eğitim Merkezi

Nis

Kurumumuzda diploma telafi programına devam eden öğrencilerimize yönelik Psikolojik Danışman Ahmet KORAY tarafından Teknoloji Bağımlılığı semineri verildi.

Şbt

Kurum Müdürü Hatip YOLCU, Müdür Yardımcısı Yunus ENSARİOĞLU  ve Mobilya ve İç Mekan Tasarım Öğretmenleri Faruk KAYA, Selahattin DEMİREL, Ömer ŞEN tarafından Mobilya ve İç Mekan Tasarım alanında usta öğreticilere İş Kazası, Meslek Hastalığı , İş Sağlığı ve Güvenliği Konularında  Bilgilendirme Semineri verildi.

Şbt

İSG Uzmanı Zülküf KOŞAN Tarafından Kurum Personelimize Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Eğitimi verdi.

2024 Şubat Sorumluluk Sınavı 7-13 Şubat Arası Yapılacaktır.

Ara

Kasım Ayı Değerimiz: Sorumluluk ve Özdenetim. ÇEDES projesi kapsamında okulumuzda pano çalışması yapılmıştır.

Kas

2023-2024 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI TOPLANTI TAR.

Kas

2023-2024 Eğitim -Öğretim Yılı Sosyal etkinlikler kapsamında 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı düzenlendi.

May

2022 Yılı Avrupa Mesleki Beceriler Haftası (16-20 Mayıs) etkinlikleri kapsamında Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilimizdeki 12 Meslek Lisesinin katılımı ile Mesleki Eğitim Fuarı düzenlendi. Fuara okulumuz 7 Bölümü ile katılım sağladı. Fuarda Bölümlerimizde üretilen çeşitli ürünler sergilendi, etkinlikler düzenlendi. Ürün ve etkinliklerimiz katılımcılar tarafından büyük beğeni ile takip edildi.

Mesleki Eğitim Fuarına Vali Yardımcısı Fatih KAYA, Belediye Başkan Vekili, İl Müdürleri, kurum ve kuruluş Müdürleri, Okul Müdürleri katılım sağladı.  Düzenlenen etkinliğe veliler, halk ve ortaokul öğrencileri de yoğun ilgi gösterdi.